Dispozitiv anti capuse Tickless

Produs nou

140,00 RON

Adauga la lista dorintelor

Acum poti sa platesti si cu cardul!
Acum poti sa platesti si cu cardul!

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 7 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 7 points care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 1,40 RON.


TickLess este un dispozitiv electronic care este repelent atat pentru capuse cat si pentru pureci. Nu contine chimicale! Emite o serie de ultrasunete sub forma de pulsatii care perturba simturile capuselor si a purecilor impiedicandu-i sa detecteze atat cainii cat si oamenii. Este un aparat nepericulos neputand fi auzit de caini sau oameni. Este non-toxic si nu foloseste sau nu elimina substante chimice. 

Aparatul se poate atasa de zgarda cainelui. Acesta nu scapa animalul de capusele si purecii care sunt deja pe animal, dar previne atacul acestora asupra cainelui.

Se poate folosi la animale de orice varsta inclusiv la femelele gestante sau in perioada de lactatie.

Raza de actiune a aparatului pentru caini este de aproximativ 1,5 m. Bateria tine aproximativ 10-12 luni.

Dimensiuni:   

- 4.0cm x 2.8cm x 1.5cm cu greutatea de 10g

Mod de utilizare:  trageți limbuța afară de sub baterie pentru activarea produsului. Bateriile nu se pot înlocui, produsul funcționează un an.

Activarea produsului este semnalizat de 4 lumini consecutive. Funcționarea produsului se poate verifica prin apăsarea butonului, dacă se aprinde lumina roșie, atunci produsul funcționează. În mod contart vă rugăm să ne contactați.

Aplicați aparatul pe zgarda câinelui cu partea grilată spre corpul animalului. După contactul cu apa, lăsați aparatul să se usuce, astfel apa nu va cauza probleme în funcționarea produsului. Datorită dimensiunilor produsului nu se recomandă depozitarea la îndemâna copiilor.

Câteva informații suplimentare referitoare la folosirea produsului:

- partea grilată a produsului trebuie verificat în mod repetat, și dacă este nevoie îndepărtați murdăria sau praful din drumul ultrasunetelor

- după contactul cu apa, aparatul nu funcționează temporar, dar după ce se usucă oferă din nou protecție (nu este impermeabil, dar este rezistent la apă în cantitate mică - nu se recomandă scăldatul cu acest aparat)

- în locurile foarte afectate de căpușe, de ex. tracând peste cuib de căpușe, produsul nu oferă protecție 100%

23 alte produse in aceeasi categorie:

Reviews (0)