Cum funcționează sistemul de plăți online

 

Pentru plata online cu cardul sunt acceptate cardurile Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro, inclusiv cardurile obișnuite de salarii.

 

PlatiOnline.ro funcționează prin sistemul autorizare/incasare, astfel:

 

De pe site-ul Amis-Instinct.ro, la ultimul pas al formularului de comandă, clientul este direcționat pe pagina securizată Plationline.ro unde introduce datele cardului → Plationline.ro verifică datele cardului și cere autorizarea plății prin sistemul adițional de securitate 3D Secure → Clientul autorizează plata prin parola 3D Secure → Suma este blocată în contul clientului → Comerciantul (Amis-Instinct) este notificat că plata a fost autorizată → Depozitul procesează precomanda în termenul afișat pe site → Coletul este preluat de curier, moment în care se trece la încasarea sumei blocate, integral.

Dacă se constată că expedierea comenzii nu este posibilă, clientul este notificat și se trece la deblocarea sumei (conform legilor în vigoare, deblocarea poate dura între 1-30 zile, în funcție de banca emitentă a cardului).

Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzactii. Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac în lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra.

Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele amis-instinct.

Pentru mai multe detalii și informații privind sistemul securizat de plată online, vă recomandăm să accesați pagina partenerului nostru PlatiOnline.ro.