Pantaloni Deerhunter Strike

Produs nou

395,00 RON

Pantalonii Strike de la Deerhunter sunt fabricati din tesatura elastica cu genunchii croiti separat pentru o potrivire optima si libertate de miscare. 

Intinderea în patru direcții este elastică, atât pe lungime, cât și pe latime, permițându-vă să vă mișcați liber fără să vă simțiți strânși de îmbrăcămintea dvs.

Pantalonii sunt tratati cu teflon devenind rezistenti la apă și murdărie. Petele sunt ușor de îndepărtat. Teflonul este extrem de rezistent la căldură și are o suprafață foarte netedă.

OEKO-TEX® Standard 100
Garanția dvs. pentru un produs certificat fără substanțe nocive!
OEKO-TEX® este certificarea medicală de primă clasă pentru produsele textile: o asociație democratică cu 2-3 întâlniri anuale pentru a discuta despre îmbunătățirea metodelor și standardelor de testare. Noile inițiative se bazează pe cele mai recente cunoștințe medicale despre substanțele periculoase pentru sănătate și mediu, legislația privind substanțele chimice și evoluțiile din domeniul textilelor.

Culoare: maro/negru.

Recenzii

Scrie o recenzie

Pantaloni Deerhunter Strike

Pantaloni Deerhunter Strike

Strike - pantalonii preferați de la Deerhunter cu stretch și OEKO-TEX®

Pantaloni de agrement pentru tot timpul anului. Fabricat din țesătură extensibilă, cu genunchii prefabricați, pentru o potrivire optimă și libertate de mișcare. Pantalonii Strike full-stretch au buzunare practice cu fermoare.

30 alte produse in aceeasi categorie: