Fabarm L4S Initial Hunter

Produs nou

4 249,00 RON

Adauga la lista dorintelor

Acum poti sa platesti si cu cardul!
Acum poti sa platesti si cu cardul!

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 212 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 212 points care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 42,40 RON.


Semiatomata Fabarm L4S Initial Hunter

Armele Fabarm sunt fabricate in Italia si sunt arme foarte bune pentru pretul platit.

Stabilitate: sunt foarte stabile la recul datorita arcului de reincarcare situat pe tubul magaziei. El este perfect paralel cu teava, fata de celelalte arme care au arcul de reincarcare in pat.

Fiabilitate: armele au un piston cu insertie de polimer moale, ce functioneaza ca o frana progresiva in cilindrul de gaz, eliminand astfel nevoia unei valve. Arma poate trage cu orice tip de cartus fara a se bloca, reducand chiar si reculul.

Teava TRIBORE HP: tehnologia Tribore HP reduce frecarea dintre teava si proiectile, permitand ca dispersia alicelor sa fie mult mai uniforma decat in cazul altor arme. Astfel, teava Tribore HP permite focuri mult mai eficiente, cu mai multe puncte de impact atunci cand se trage la pasari sau tinte in miscare.

Siguranta in utilizare: armele Fabarm sunt testate conform standardelor CIP pentru a rezista la presiuni de 1630 BARI. Acest test unic de suprapresiune confirma rezistanta impresionanta a constructiei cutiei mecanismelor a armelor Fabarm.

Armele Fabarm pot trage cu alice de otel.

Cal.: 12/76

Lungimea tevii: 610; 660; 710; 760 mm

Greutate: 2,850-3100 grame

Capacitate magazie: 2+1 cartuse

Catare din bronz

Socuri interschimbabile: 3 INNER HP

Sistem Tribore HP, kit inclinare pat, cheie de socuri

Pat din lemn de nuc

Cutia mecanismelor neagra

Recenzii

Scrie o recenzie

Fabarm L4S Initial Hunter

Fabarm L4S Initial Hunter

Cal. 12/76

19 alte produse in aceeasi categorie: