Set lanterna vanatoare Olight S

Produs nou

390,00 RON

Adauga la lista dorintelor

Acum poti sa platesti si cu cardul!
Acum poti sa platesti si cu cardul!

Setul complet de vanatoare Olight SET S este compus din lanterna Olight M2T, lanterna ce functioneaza pe baterii CR123A, filtru verde, fir prelungitor, prindere magnetica si husa cordura.

Acest set de vanatoare nu este reincarcabil si nu contine acumulator si incarcator. Lanterna functioneaza cu doua baterii CR123A si dupa consumarea este necesara achizitionarea altor baterii noi de tipul CR123A.

O lanterna led cu o putere maxima de 1200 lumeni ce poate fi alimentata atat cu acumulatori 18650 cat si cu baterii Cr123A.

Aceasta lanterna poate fi incadrata in segmentul tactic / vanatoare / paza datorita butonului tactic aplasat in partea din spate. Inginerii Olight au depus eforturi foarte mari in proiectarea acestui buton de operare tactic. Actionarea este total silentioasa, butonul este prevazut cu 3 functii foarte usor de accesat. La o pasare ferma, scurta lanterna porneste / opreste. Daca se apasa ferm si se tine apasat se aceseaza modul stroboscop temporar (dezactivandu-se atunci cand butonul este eliberat) si apasare usoara se acceseaza modul aprins temporar (lanterna va ramane aprinsa cat timp butonul este apasat); bineinteles putem incadra aceasta lanterna led in acest segment si datorita protectiei la apa, socuri si temperaturi extreme.

Putem incadra lanterna si in categoria de larg consum, EDC (de zi cu zi) sau alte activitati precum pescuit, camping, outdoor. Lanterna Olight M2T este prevazuta cu buton lateral cu functii multiple. Putem sa folosim doar acest buton pentru a opera toate functiile lanternei ( pornire / oprire, schimbarea modurilor, accesare directa mod maxim, accesare mod moonlight, accesare directa stroboscop). Interfata, desi cu functii complete paradoxal este extrem de intuitiva. Urmariti prezentarea video detaliata pentru detalii suplimentare.

Lanterna este dotata cu led Cree XPH35 HD, culoare alba neutra ~5000k-5500k. Avem o oglinda cu aspect creponat de tipul orange-peal ( reflectorul cu cea mai mica pierdere de lumina si cel mai greu de realizat din punct de vedere tehnologic). Aceasta combinatie armonioasa creaza un spot foarte interesanat format dintr-o zona centrala foarte mare (considerand diametrul scazut al capului lanternei) si un halou exterior foarte larg. Trecerea de la o zona la alta se face gradual, un aspect vital ce nu este intels de multi producatori, ce faciliteaza o adaptare a ochiului foarte rapida de la o zona la alta ( intuneric - halou exterior - zona interioara). Urmariti testele de noapte din categia "media".

Pachetul contine: lanterna Olight M2T, 2 x baterii CR123A Olight, filtru verde, intrerupator fir magnetic, prindere magnetica, husa cordura, manual.

*Atentie: Acest set este dotat cu baterii. Acumulator / incarcator NU SUNT INCLUSE.

**Atentie: Bateriile se consuma. Dupa consumarea acestora este necesara cumpararea altor baterii noi si inlocuite cele consumate.

Recenzii

Scrie o recenzie

Set lanterna vanatoare Olight S

Set lanterna vanatoare Olight S

20 alte produse in aceeasi categorie: