fbpx

Livrari

Livrarea marfurilor se face prin intermediul serviciilor de curierat rapid DPD (1-3 zile lucratoare), Fan Curier (1-3 zile lucratoare), Sameday (1-3 zile lucratoare) sau orice alt curier rapid.

Plata se face ramburs la curier in momentul ridicarii coletului.

Plata cheltuielilor de transport este suportata de catre client, suna fiind de 25 lei / TVA inclus.

Pentru comenzi mai mari de 1000 lei cheltuielile transport sunt suportate de amis-instinct.ro (in limita a 3kg).

Pentru comenzile cu o greutate mai mare 20kg se vor cauta solutii alternative de livrare.

amis-instinct.ro isi rezerva dreptul de a nu lua in considerare comenzile pentru care s-au dat date eronate, sau exista dubii in legatura cu provenienta si corectitudinea lor.

Toate produsele pleaca de la noi in cea mai buna stare. Daca din intamplare ai vreo nemultumire te rugam sa ne contactezi pentru a o rezolva. Ne obligam sa iti inlocuim produsul respectiv in cel mai scurt timp in cazul in care se constata defectiuni.
amis-instinct.ro duce o politica stricta de respectare a confidentialitatii datelor clientilor. Ne angajam sa nu transmitem datele personale ale clientilor catre terti si sa le folosim numai în scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzii).
Nu vom furniza adresa dvs. de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vindem, nu oferim, nu facem schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulgam adresa ta de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul tau explicit.
Sugestii si nelamuriri la adresa office@amis-instinct.ro
Armele si munitia precum si componentele esentiale care se supun Legii 295/2004 nu pot fi trimise prin serviciul de posta sau curier rapid. Ele se ridica numai personal de catre persoanele autorizate.
Alte mentiuni:
Toate produsele comercializate de amis-instinct.ro indeplinesc standardele CE.
Toate produsele comercializate de amis-instinct.ro au fost testate de catre organele competente (teste, controlul calitatii, etc).
amis-instinct.ro nu isi asuma nici o responsabilitate in urma utilizarii defectoase sau incorecte a produselor comercializate, toata responsabilitatea revine cumparatorului!

Actualizat: 14.11.2022

0
Coșul tău este gol!

Se pare că nu ai adăugat niciun articol în coșul de cumpărături.

Caută Articole
Facebook
Instagram
X