Nou
Suport arma Blaser Carbon 2.0Suport arma Blaser Carbon 2.0Suport arma Blaser Carbon 2.0Suport arma Blaser Carbon 2.0Suport arma Blaser Carbon 2.0Suport arma Blaser Carbon 2.0

Suport arma Blaser Carbon 2.0

Produs nou

1 340,00 RON

Adauga la lista dorintelor

Acum poti sa platesti si cu cardul!
Acum poti sa platesti si cu cardul!

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 67 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 67 points care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 13,40 RON.


Suportul de la Blaser Carbon Shooting Stick 2.0 stabilește noi standarde. Datorită optimizărilor practice de vânătoare bine gândite, suportul nu este doar soluția ideală pentru o lovitură sigură în condiții dificile, ci și confortabil de utilizat.

Mânerul brevetat, care permite ca arma să rămână în siguranță îndreptată spre țintă pe o rază laterală de 20 de metri (la 100 de metri distanță de tragere), este neschimbată. Cu toate acestea, suportul V, care este situată pe mânerul pistolului și pe care se sprijină arma - cu excepția cazului în care ulucul armei este conectat direct la suportul țintă cu ajutorul unui știft - este fixat printr-o nouă lamă de siguranță.

Încuietorile din elastomer ajută pentru reglarea înălțimii și permit o strângere mai fermă și durabilă, astfel devine un suport și mai stabil în orice situație de vânătoare. În plus, o scală tipărită discret pe picioare ajută la reglarea rapidă și fiabilă a suportului-ului la aceeași înălțime de fiecare dată. Un cablu detașabil și ajustabil în lungime asigură o desfacere constantă a suportului. O economie de timp valoroasă când lucrurile trebuie făcute rapid!

Secțiunile piciorului sunt acum realizate din cauciuc dur în loc de aluminiu ca înainte, reducând astfel orice zgomot la un nivel absolut minim.

Inaltime: 124-198 cm

22 alte produse in aceeasi categorie:

Reviews (0)