fbpx

Plata cu cardul

 Cum funcționează sistemul de plăți online

Pentru plata online cu cardul sunt acceptate cardurile Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro dacă au cod CVV2/CVC2, cardurile obișnuite de salarii, carduri de cumpararturi, etc.

PlatiOnline.ro funcționează prin sistemul autorizare/incasare, astfel:

De pe site-ul amis-instinct.ro, la ultimul pas al formularului de comandă, clientul este direcționat pe pagina securizată PlatiOnline.ro unde introduce datele cardului → PlatiOnline.ro verifică datele cardului și cere autorizarea plății prin sistemul adițional de securitate 3D Secure → Clientul autorizează plata prin parola 3D Secure → Suma este blocată în contul clientului → Comerciantul (Amis-Instinct) este notificat că plata a fost autorizată → Depozitul procesează precomanda în termenul afișat pe site → Coletul este preluat de curier, moment în care se trece la încasarea sumei blocate, integral.

Dacă se constată că expedierea comenzii nu este posibilă, clientul este notificat și se trece la deblocarea sumei (conform legilor în vigoare, deblocarea poate dura între 1-30 zile, în funcție de banca emitentă a cardului).

Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele PlatiOnline. Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că PlatiOnline nu stochează datele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare. În acest fel informațiile dvs. sunt în sigurantă.

Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzactii. Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac în lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra.

Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele Amis-Instinct.

In cazul in care suma incasata este mai mare decat valoare produselor, suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de 3-10 de zile.

Pentru mai multe detalii și informații privind sistemul securizat de plată online, vă recomandăm să accesați pagina partenerului nostru PlatiOnline.ro.

0
Coșul tău este gol!

Se pare că nu ai adăugat niciun articol în coșul de cumpărături.

Caută Articole
Facebook
Instagram
X