Nou
Camera cu termoviziune Pulsar Axion XQ38 LRCamera cu termoviziune Pulsar Axion XQ38 LRCamera cu termoviziune Pulsar Axion XQ38 LRCamera cu termoviziune Pulsar Axion XQ38 LR

Camera cu termoviziune Pulsar Axion XQ38 LR

Produs nou

11 150,00 RON

Adauga la lista dorintelor

Acum poti sa platesti si cu cardul!
Acum poti sa platesti si cu cardul!

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 557 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 557 points care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 111,40 RON.


Axion LRF XQ38 este o camera cu termoviziune de la Pulsar care ofera imagini detaliate datorita senzorului cu rezolutie de 384x288 pixeli. Datorita frecventei inalte (50 Hz) utilizarea camerei este confortabila si dinamica. LRF XQ38 poate detecta un obiect cu inaltimea standard a unui om la o distanta de pana la 1350 metri. Camera este echipata cu telemetru laser clasa 1 care permite masurarea pe o distanta de pana la 1000m cu o acuratete de +/-1m. Dispozitivul poate fi folosit in siguranta pe ploaie sau ninsoare, avand grad de protectie IPX7.

Senzor termic 17µm

Senzorul termic de 17 microni, cu rezolutie 384x288 si 40mk NETD, asigura o recunoastere a detaliilor perfecta, chiar si in conditii meteo nefavorabile, cand contrastul termic este scazut.

Dimensiuni reduse

Axion LRF XQ38 este o camera cu termoviziune de la Pulsar de mici dimensiuni, conceputa pentru a putea fi utilizata cu o singura mana. Aceasta poate fi transportata chiar si intr-un buzunar de dimensiune standad.

Ecran AMOLED HD Full-Color

Ecranul AMOLED HD Full-Color ofera imagini clare si culori vii. Afisajul asigura o calitate excelenta a imaginii si performante impecabile.

Detectie de pana la 1350 metri

Detectarea obiectelor la o distanta mare reprezinta o caracterista importanta pentru utilizatorii de optica sportiva, prin urmare Axion XQ38 LRF ofera o distanta de detectie mare. Un obiect cu inaltimea de 1.8 metri poate fi detectat de la o distanta de 1350 metri in intuneric total.

Functie "Picture in Picture"

La activarea functiei "Picture in Picture" o imagine mica marita este afisata in partea superioara a ecranului. Imaginea mica ajuta la marirea unui obiect, pastrand in acelasi timp restul campului vizual.

8 palete de culori la alegere

Sunt disponibile 8 palete de culori pentru a fi utilizat in diferite conditii. In timp ce modul clasic "White Hot" este extrem de versatil, "Black Hot" este adesea preferat pentru detectarea vietii salbatice pe timp de noapte. Rosul monocrom ajuta la reducerea sau impiedicarea iesirii luminii de fundal din ocular. Sepia imbunatateste adesea observarea pe distante lungi, in timp ce "Red Hot", "Rainbow" si "Ultramarine" intensifica diferentele de temperatura ale obiectelor. Violet ajuta la identificarea mai rapida a obiectelor.

Carcasa din aliaj de magneziu

Carcasa dispozitivului este conceputa din aliaj de magneziu, care asigura o rigiditate structurala ridicata, pastrand in acelasi timp greutatea redusa si ergonomia.

Grad de protectie IPX7

Axion XQ38 LRF este construit sa functioneze impecabil, chiar si dupa o submersie la o adancime de pana la 1 metru, timp de maxim 30 minute

Acumulator APS 5

Imbunatatire semnificativa a acumulatorului APS 3.

Camera cu termoviziune Axion LRF XQ38 se alimenteaza cu un acumulator APS5. Acest acumulator Li-Ion cu capacitate mare ofera 6 ore de functionare la o singura incarcare si poate fi incarcat cu ajutorul statiei de incarcare 79182 sau prin cablu USB (fara a fi scos din dispozitiv).

23 alte produse in aceeasi categorie:

Reviews (0)