Binoclu Swarovski EL Range 10x42Binoclu Swarovski EL Range 10x42Binoclu Swarovski EL Range 10x42Binoclu Swarovski EL Range 10x42

Binoclu Swarovski EL Range 10x42

Produs nou

15 280,00 RON

-9%

13 904,80 RON

Pret redus!

Adauga la lista dorintelor

Acum poti sa platesti si cu cardul!
Acum poti sa platesti si cu cardul!

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 695 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 695 points care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 139,00 RON.


Binoclu Swarovski EL Range 10x42 cu telemetru.

Binoclu Swarovski EL Range 10x42 este instrumentul care redefineste echipamentul de vanatoare combinand optica de ultima generatie cu functia de masurare precisa.

Transmisia fara compromisuri, functia de masurare precisa si unicul program de tragere in unghi din lume dezvoltat de Swarovski Optik iti v-a permite a trage cu succes pe distante lungi. Acest lucru face ca El Range sa fie un partener indeal pentru o vanatoare reusita.

Transmisia de lumina in acest binoclu este de 91%. Avand distanta focala larga aceasta ofera 4 pozitii, putand sa ajustezi fiecare ocular individual. Acest lucru inseamna ca, chiar si purtatori de ochelari se pot bucura de spectacol pe deplin, avand un confort deosebit si o viziune limpede ca si cristalul.

Priza cu o singura mana permite o tinuta stabila a binoclului si astfel chiar si focalizarea obiectelor mici pe distante lungi.

Dificultatile intampinate de majoritatea vanatorilor este data de circumstantele geografice. Pentru a putea trange in urcus sau in panta, trebuie sa aveti ori un instict foarte dezvoltat si o experienta in balistica, ori un instrument precis de masurare.

Swarovski Optik a dezvoltat un program unic de tragere din lume numit SWAROAIM. Este integrat in fiecare El Range si iti permite sa definesti setarile cu usurinta si precizie pentru o tragere corecta la distanta, a te asigura ca tragi in conditii de siguranta pe teren abrupt. Determinarea distantei corecte de tragere pe baza unghiului prin folosirea unui reticul de raza lunga si o turela balistica pentru o lovire precisa în urcus sau în panta.

20 alte produse in aceeasi categorie:

Reviews (0)