Termeni si conditii

Daca comandati unul dintre produsele comercializate din magazinul nostru online, inseamna ca sunteti de acord cu termenii si conditiile urmatoare.

 

Termeni si conditii

Utilizarea acestui magazin online implica acceptarea acestor termeni si conditii de aceea se recomanda citirea cu atentie a acestora. Acesti termeni si conditii tin loc de contract la distanta intre comerciant si cumparator.

Persoana fizica sau juridica care comanda si achizitioneaza produse prin intermediul acestui magazin online, va fi denumita Cumparator.

De asemenea, la plasarea unei comenzi pe aces site, Cumparatorul accepta si termenii si conditiile de „Returnare produs”, „Garantie produse” „Schimbare produs”, si „Livrarea produselor”.

 

Securitatea datelor personale si a informatiilor

Datele personale introduse de catre cumparator vor fi folosite de Vanzator, numai in scopul declarat al acestui site.

Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc., in niciun caz nefiind furnizate / vandute unei terte parti. Vanzatorul nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site.

 

Declinarea responsabilitatii

Fotografiile, textele, datele tehnice, preturile si celelalte informatii care se gasesc pe acest site, vor fi denumite in continuare continut.

Continutul site-ului a fost realizat cu mare atentie pentru introducerea corecta a datelor si respectarea acuratetii informatiilor. Totusi erorile nu sunt imposibile. De aceea, Vanzatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare, in ceea ce priveste pretul, caracteristici, imagini etc. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, Vanzatorul isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta. De asemenea, imaginile produselor sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, fara o notificare prealabila de catre producatori.

Valoarea maxima a obligatiilor Vanzatorului, fata de orice client, in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare, este valoarea sumelor incasate de Vanzator de la clientul respectiv. Clientul are obligatia sa verifice produsele in momentul primirii acestora.

Produsele comercializate de Vanzator prin intermediul acestui magazin online sunt achizitionate de la diversi furnizori din Romania si UE. Vanzatorul comercializeaza aceste produse exact in aceiasi stare in care au fost achizitionate de la furnizori.

Vanzatorul nu importa si nu produce niciunul dintre produsele comercializate prin intermediul acestui site, drept urmare nu isi asuma responsabilitatea pentru calitatea si originalitatea acestora.

 

Termene de livrare

Termenul de livrare a produselor cumparate din acest magazin online, se incadreaza in intervalul de 1 pana la 7 zile lucratoare. In cazuri exceptionale Vanzatorul poate mari termenul de livrare.

 

Litigii

Orice litigiu aparut intre Client si Vanzator va fi rezolvat prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata din Romania.

Folosirea acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *