Luneta ZEISS V6 3-18x50 ASV

Produs nou

8 230,00 RON

-830,00 RON

7 400,00 RON

ZEISS stabilește noi standarde în categoria celor mai bune lunete din clasa mijlocie. Fie pentru pândă de seară în condiții de luminozitate scăzută, fie pentru vânătoare la dibuit, cu gonaci sau pentru loviturile la distanțe mari, luneta cu factor de mărire 6x impresionează în orice situație de vânătoare. Aceste lunete combină legendara calitate ZEISS cu tehnologie de vârf, având un design robust și funcțional.

Transmisia luminoasă excelentă 92%, acoperirea modernă multistrat T* și câmpul larg de vizibilitate, asigură pentru lunetele de ochire din seria ZEISS Conquest V6 o excepțională calitate și claritate a imaginii.

Tub vopsit negru din aluminiu aeronautic, realizat dintr-o singura bucată, protejează optica și conferă lunetelor o rezistență sporită.

Un senzor de mișcare inteligent, un nou sistem de compensare a traiectoriei ASV și tehnologia LotuTec® ZEISS, creează un pachet deosebit de competitiv.

Luneta ZEISS Conquest V6 3-18x50

Reticulul fin, de tip 60 situat în planul focal secund oferă o minimă acoperire a țintei și vizibilitate maximă atât pe timp de zi cât și pe timp de noapte, putând fi folosit și pentru tirul de precizie la distanță mare.

În combinație cu compensatorul de traiectorie ASV, luneta ZEISS Conquest V6 3-18x50 devine foarte potrivită pentru loviturile la distanță mare.

Reticul 06 neiluminat.

Tub de 30mm.

Lungime: 338mm.

Greutate: 630 grame.

 

 

Recenzii

Scrie o recenzie

Luneta ZEISS V6 3-18x50 ASV

Luneta ZEISS V6 3-18x50 ASV

ZEISS stabilește noi standarde în categoria celor mai bune lunete din clasa mijlocie. Fie pentru pândă de seară în condiții de luminozitate scăzută, fie pentru vânătoare la dibuit, cu gonaci sau pentru loviturile la distanțe mari, luneta cu factor de mărire 6x impresionează în orice situație de vânătoare. Aceste lunete combină legendara calitate ZEISS cu tehnologie de vârf, având un design ...

24 alte produse in aceeasi categorie: